Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Kahvilat ja ravintolat

Tälle sivulle on koottu muutamat esimerkit Pieksämäen kahviloista ja ravintoloista. Linkin takaa löydät lisää vaihtoehtoja. 

Kahvilat

Kartanomajoitus Sofia & Angeliquen aittakahvila

Kartanomajoituksen oma idyllinen aittakahvila palvelee kesäisin ja tarjoaa herkkuja kauniissa historiallisessa miljöössään. 

Kahvilareissun yhteyteen on tänä kesänä mahdollista sisällyttää hieman kulttuuriakin...

Paltasen kahvila

Paltasen kahvila sijaitsee Iso- ja Pien-Paltasen välissä noin 15 kilometriä Pieksämäen keskustasta. Luonnon ympäröimä kahvila on tunnettu sen itsetehtyjen tuoreiden munkkien lisäksi mm. esteettömästä luontopolusta joka lähtee aivan kahvilan lähittyviltä. 

Kuva: https://www.facebook.com/paltasenkahvilajalohikalastus/ 

Cafe kahvipapu

Torin laidalla sijaitsevassa kahvilassa on tarjolla monipuolinen valikoima herkullisia leivonnaisia. Sijaintinsa puolesta kahvilassa on helppo pistäytyä shoppailureissun yhteydessä. 

Kuva: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085008945774 

Ravintolat

Morton

Kesäisin Pieksämäen torilla toimii Rautalammilta lähtöisin oleva Morton ravintola. Tutustu menuun Mortonin verkkosivuilla.

Kuva: pexels.com

Ravintola Taica

Taica on keskeisellä paikalla Pieksämäen keskustassa ja tarjoaa arkisin lounasta ja maukkaat ateriat Á la carte -listalta.

Kuva: ravintolataica.com

JEN Thairuoka

Pieni thairuokaa tarjoileva ravintola Pieksämäen kontiopuistossa. Listalta löytyy monenlaisia runsaita ja maukkaita annoksia. 

Kuva: pexels.com