Varausehdot


Kartanomajoitus Sofia & Angeliquen peruutus- ja majoitusehdot
Majoituskohteen varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Majoitusvuorokausi
Majoitusvuorokausi huoneissa alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.

Huoneen siivous

Majoituksen aikana huoneessa suoritetaan siivous vain, jos varaus on tehty yhtäjaksoisesti yli neljälle (4) vuorokaudelle, jolloin huoneessa suoritetaan perussiivous joka neljäs päivä. Kartanomajoitus Sofia & Angeliquen henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa käydä hotellihuoneessa majoituksen aikana, esimerkiksi tarvittavien huoltotöiden tai muun vastaavan syyn takia.

Peruutusehdot
Jos olet estynyt saapumasta, varaus tulee peruuttaa välittömästi puhelimitse +358 41 3174756 tai sähköpostilla varaus@kartanomajoitus-sofia-angelique.com, kuitenkin viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä. Booking.comin kautta varatut huoneet peruutetaan Booking.comin kautta/ omat varaus-ja peruutusehdot!

Palvelun tarjoajan oikeus peruuttaa varaus
Kartanomajoitus Sofia & Angelique ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta varauksen peruuntumisesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada mahdollisesti etukäteen maksamansa majoitushinta takaisin (HUOM! ei koske Booking.com varauksia). Palvelun tarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Force majeure -tapauksessa palveluntarjoaja voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota varauksen peruuttamisen vaihtoehdoksi varauksen vaihtoa toiseen majoitusmuotoon.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot
Kaikki majoituspaikan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoituspaikalle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen. Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitushuoneen kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Palvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa)

Henkilömäärä
Majoitushuoneen suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä.